Gratis pendelen tussen Mortiere en Middelburg Centrum in de herfstvakantie

Goed nieuws: ook in de herfstvakantie kan iedereen gratis gebruik maken van het elektrische herfsttreintje dat vanaf 22 oktober zal pendelen tussen de binnenstad, Woonboulevard Middelburg ‘de Mortiere’ en ZEP Middelburg.

Je kunt ieder uur opstappen, zowel aan deze als aan de andere kant van het kanaal.

De pendeldienst is een samenwerking tussen de ondernemers van de Woonboulevard, ZEP en de Vereniging Ondernemers Middelburg. Er wordt gebruik gemaakt van het elektrische treintje van Stadstochten Middelburg, dat sinds dit jaar ook rondritten verzorgt langs de monumenten in Middelburg Centrum. Er wordt, in overleg met gemeente Middelburg, onderzocht of het initiatief op termijn een permanenter karakter kan krijgen. Voor de herfstvakantie is nu een vergunning verleend.

Tijden
Het treintje pendelt tussen de Woonboulevard, ZEP en binnenstad van zaterdag 22 oktober tot en met zondag 30 oktober, iedere dag van 11.00 tot 17.00 uur. Auto’s kunnen gratis parkeren op de terreinen van zowel de Woonboulevard als ZEP.

Route
De gratis trein vertrekt dagelijks om 11.00 uur vanaf de Woonboulevard, 11.15 uur vanaf ZEP en vanaf de Markt om 11.30 uur. Dit ieder uur, tot 17.00 uur.