Harrie Jekkers – Achter de duinen

Muzikale vertelling van een Haagse jeugd

In Achter de duinen vertelt Jekkers middels liedjes en conferences over zijn Haagse jeugd. Over zijn Hagenese vader die hield van ADO, klaverjassen en bier en over zijn Haagse moeder die meer Hagenaer was dan Hagenees en die haar zoon de liefde bijbracht voor de iets meer verheven dingen van het leven. Maar de voorstelling zal niet blijven steken in nostalgie over de veilige vijftiger jaren toen vader nog zorgde voor brood op de plank dat door moeder werd besmeerd, belegd en in vier stukjes werd gesneden. Het gaat ook over het eiland Ibiza en de ‘campo’ waar Jekkers woont.

Achter de duinen is de eerste solo-cabaretvoorstelling van de in Den Haag geboren cabaretier sinds 23 jaar! De voorstelling ging in september 2018 in première in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Jekkers trad hiermee in de voetsporen van Paul van Vliet, die ruim zes jaar bezoekers uit het hele land op de zondagmiddag naar Den Haag trok.
http://www.bvmooiweer.nl/index.php/harrie-jekkers

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!

Deze voorstelling is verplaatst van 22 en 29 januari naar 24 mei. Als u kaarten heeft voor deze voorstelling, dan heeft u bericht ontvangen per mail over de afwikkeling.

DINEREN VOORAFGAAND AAN DE VOORSTELLING?

Maak uw avondje uit compleet en ga voorafgaand aan de voorstelling gezellig dineren in Theater-Restaurant De Koepoort. U bent welkom vanaf 17.00 uur voor een driegangendiner (€ 35,50 p.p.). Het diner is bij te boeken in het bestelproces bij de voorstelling en wordt op de avond zelf afgerekend.
U kunt het diner ook reserveren door een mail te sturen naar info@restaurantdekoepoort.nl