HB-Café Zeeland: Workshop Neem ze mee in je visie

Door: Rianne van de Ven

Hoe breng je jouw ideeën over op mensen die niet zo snel en complex kunnen denken als jij?
Hoe neem je ze mee in jouw visie als jij al tien stappen verder bent?
Veel hoogbegaafden vinden dit lastig.Loop jij er ook wel eens tegenaan met je collega’s, klanten of opdrachtgevers?

In deze workshop geeft Rianne je inzichten over hoe je de afstand kunt overbruggen om makkelijker aan te sluiten bij hun beleving. Na een introductie van Rianne krijg jij ruimte voor vragen uit jouw dagelijkse praktijk.

Over de spreker:

Rianne van de Ven kennen we natuurlijk als oud-voorzitter van het IHBV (2012-2020). Ze heeft sinds 2007 een coachpraktijk in Wageningen en is directeur van Hoogbegaafd in Bedrijf. Daarnaast is ze auteur, docent, spreker, trainer en onderzoeker op het gebied van hoogbegaafdheid bij volwassenen. Ze is mede-auteur van de IHBV-bestseller uit 2017 “Hoogbegaafde volwassenen. Zet je gaven intelligent en positief in.”

In december 2021 bracht ze het boek “Hoogbegaafd in praktijk. Het versterken van persoonlijk leiderschap bij hoogbegaafde volwassenen” uit (www.hoogbegaafdinpraktijk.nl).

 

Locatie: Wijkcentrum Palet, Johan van Reigerbergstraat 2, 4336XA, Middelburg

Tijd: 19:15 uur inloop, we starten om 19:30 uur – 22:00 uur.

Entree: € 17,50 per persoon

Door het invullen schrijf je je in voor het HB-Café op 17-06-2022 in Middelburg. Deze wordt omgezet in een definitieve deelname zodra het IHBV het bijbehorende entreegeld à € 17,50 p.p. heeft ontvangen.

Je kunt direct online betalen via iDEAL of Bankcontact/Mister Cash. Betaal je liever op een later moment, maak dan gebruik van de instructies in de mail die je spoedig ontvangt.

Krijg je geen mail, of gaat er iets anders mis, meldt dit dan bij het IHBV via aministratie@ihbv.nl .