Health Event Zeeland 2022

Twee dagen onthaasten in onze hectische wereld… YES is terug met Health Event Zeeland! Eindelijk! Na twee jaar met corona-perikelen is YES weer terug op het vertrouwde Abdijplein in Middelburg. Het festival Health Event Zeeland is een vaste naam in het Zeeuwse festival seizoen. Na succesvolle events voor de pandemie, pikken we de draad weer op en gaan vernieuwend verder met een evenement dat bol staat van inspanning, ontspanning en inspiratie.

Abdijplein Middelburg
Op en rond het historische Abdijplein in Middelburg hebben we dit jaar meer dan 25 coaches met elk hun specialiteit. Volg diverse vormen van yoga, bootcamp, Essentrics, hoepelen en workouts. Er is een fijne lounge, er zijn picknick plekken en foodtrucks met lekkers en gezond. Kom genieten in de safaritent en laat je verrassen door creatieve workshops. Voor ieder wat wils – jong en oud – lenig en stijf. Wil je dansen, sporten en zien wat er op dit gebied in onze regio allemaal beschikbaar is dan ben je meer dan welkom. Maar ook als je gewoon een dag of twee bij een betaalbaar evenement wil genieten dan ben je op 22 en 23 juli aanstaande op de juiste plaats.

Programma
Het programma start met een mega les van yogadocent Sascha Pfeifer en van Sophie Matulessy van Bootcamp Club Fitter op het hoofdpodium. Vanaf dat moment gaat het los en zijn er de hele dag door lessen te volgen, is er een silentdisco, zijn er kookdemo’s, creatieve workshops, foodtrucks en sluiten we af met een masterclass essentrics van Sabrina de Pré van The Health Garage. Maar dat is nog niet alles. We verrassen je graag en sta je jezelf toe verrast te worden!

Kaarten zijn te koop via de website via www.yesnederland.nl en via de link https://tibbaa.com/order/g9jdhhcuak Ook stellen wij kaarten ter beschikking aan mensen die het moeilijk hebben en een extraatje verdienen. Data en tijdstippen Begin je zomervakantie met het Health Event Zeeland op vrijdag 22 juli en/of op zaterdag 23 juli, beide dagen van 10:00 uur tot en met 17:00 uur samen met je gezin, vrienden of kom alleen. Iedereen is welkom!