Improvisatieavond Theatergroep De Emoes

Kom jij mee improviseren? Maandag 9 september en woensdag 11 september starten we weer met de vrijblijvende improvisatieavonden van Theatergroep De Emoes in Middelburg. De maandagavond is nagenoeg vol, op woensdag zijn er nog een paar plaatsjes vrij. Stuur een mailtje naar theateremoes@hotmail.com als je mee wilt komen doen!

 

Vorig jaar is Hans Puik in Middelburg begonnen met het organiseren van improvisatieavonden. Improvisatietheater (denk aan programma’s als De Lama’s en De Vloer Op) was in Zeeland jarenlang populair dankzij verenigingen als Kiekieris en AparD. De laatste jaren is deze theatervorm uit Zeeland verdwenen, tot in augustus 2018 ‘Theatergroep De Emoes’ werd opgericht. We begonnen met improviseren met een man of tien. Het aantal deelnemers groeide en groeide. Uiteindelijk improviseerden het eerste jaar 70 mensen mee op de Emoe-avonden, van 15 tot 65 jaar, afkomstig uit heel Zeeland. Het blijkt dat er wel degelijk behoefte is aan avonden onbezorgd theater maken vanuit het niets.
Uiteenlopende Zeeuwse Theaterdocenten verlenen hun medewerking en de avonden zijn laagdrempelig, humoristisch en afwisselend. We doen veel groepsoefeningen die het improvisatievermogen stimuleren, blokkades worden weggenomen en spelplezier staat altijd voorop.
Op maandag 9 en woensdag 11 september zijn er weer instroomavonden voor iedereen die zelf een keer zijn of haar improvisatietalent wil ontdekken.

Delen op

Wanneer

ma, 9 - wo, 11 sep

Hoe laat

19.30 - 21.30

Waar

Oosterscheldestraat 18a Middelburg

Entree

9 euro