JP & The Seeger Session Band

JP & The Seeger Session Band na drie jaar pauze weer op de planken met een show vol hoop en positieve energie

Afgelopen zomer stonden ze nog los te gaan op het EEF Festival  en in Denemarken. Nu treden ze in december op in de Oostkerk in Middelburg!

Na een spetterend bestaan van tien jaar, namen ze in 2018 officieel afscheid van hun publiek in een bomvolle Spot in Middelburg. JP & The Seeger Session Band – een project dat ontstond naar inspiratie van Bruce Springsteen’s project The Seeger Sessions – was eigenlijk niet eens bedoeld om zo lang te bestaan, maar het project liep vanwege groot succes compleet uit de klauwen.

Tien jaar en drie theatertours in Nederland en festivaloptredens in Denemarken, Noorwegen en Ierland verder, was het mooi geweest. Frontman JP de Klerk richtte zich in kleinere formatie op zijn Nederlandstalige repertoire en vele bandleden hadden inmiddels andere muzikale uitdagingen gevonden.

Een reünie tijdens de 50ste verjaardag van het Deense Skagenfestival in de zomer van 2022 was het vonkje dat het vuur weer deed oplaaien. Vanaf 2023 staat de band weer met veertien man op het podium met hun nieuwe show: The Land of Hope and Dreams Tour.