Kindervakantieweek 2022 (Bouwspeelplaats Middelburg)

Stichting Calimero schrijft: Inmiddels zijn we begonnen met de organisatie van een nieuwe kindervakantieweek 2022 (Bouwspeelplaats Middelburg).

Die zal weer worden gehouden tijdens de eerste week van de basisschoolvakantie (regio zuid), van maandag 25 tot woensdag 27 juli a.s. We kijken weer uit naar een week vol bouwen, spijkers, hamers, schminken, maar vooral plezier en gezelligheid voor de kinderen. Enthousiasme en ideeën genoeg, maar zonder vrijwilligers komen we nergens! De komende Bouwspeelplaats hopen we dan ook weer op voldoende ondersteuning van vrijwilligers.

Op dit moment zijn we nog op zoek naar een redelijke groep vrijwilligers. Die zijn echt hard nodig, want zonder vrijwilligers kunnen we het evenement wederom niet door laten gaan. Help jij ons hierbij?? Plezier gegarandeerd!!

Indien je je wil opgeven; neem contact op via e-mail: st.calimero@zeelandnet.nl of met ons secretariaat; tel.: 0610692642.

Via deze contactgegevens kun je ook altijd contact opnemen voor andere vragen. Ook als je maar een gedeelte van de dagen kan, is je hulp meer dan welkom.
Mocht je niet kunnen, maar iemand anders kennen, delen graag…
Ook voor maatschappelijke stage leent deze Bouwspeelplaats zich perfect. Helpen jullie mee dit bericht zo veel mogelijk te delen en zo het bereik te vergroten?