Koningsdag Middelburg 2022

Stichting Evenementen Middelburg organiseert dit jaar weer een geweldig gezellige Koningsdag op de Markt in Middelburg. Woensdag 27 april a.s. is het Koningsdag. Met weer vanouds het vlag hijsen, aubade, muziekkorpsen, kinderspelen, ringrijden op het Abdijplein en uiteraard het grote podium op de Markt.

Programma Markt

#Bart Juwett
Zoals altijd starten we om 12:30u vanaf het grote podium voor de kinderen.
Met de kindershow Dolle Pret Met BART JUWETT wordt dit een unieke en succesvolle kindershow. Bart Juwett treedt al ruim 20 jaar op met unieke en veelzijdige voorstellingen.
Lachen, gieren, brullen: Bart Juwett maakt er een dolle boel van! Kijken alleen, is er niet bij. Meedoen, dat is het sleutelwoord! Van het begin tot het eind is het één groot spektakel, waar kinderen helemaal uit hun dak gaan. Succes gegarandeerd!!

Buikspreken, Goochelen en ballonnen
Naast het goochelen, de wedstrijdjes, de echte robot-act, het gek doen, en de komische typetjes, zal Bart Juwett in deze show meer laten zien van het bijna uitgestorven talent; BUIKSPREKEN. Rare vogels, een dinosaurus en een pratende tekening! De kinderen zullen zich werkelijk verbazen dat deze wezens echt kunnen praten… Vooral zijn optreden met een maffe, brutale vogel gooit telkens weer hoge ogen.

2. Ronnie Ruysdael
Na de kindershow gaan we door met “de Koning van de Polonaise”, Ronnie Ruysdael. We kennen hem uiteraard nog als ex leadzanger van De Sjonnies. Eind 2009 werden de Sjonnies opgesplitst en vanaf 2010 reist Ronnie, ook wel “de man met de bakkebaarden”, als solozanger door ons land en dat bevalt hem opperbest.
In zijn eigen decor en voorzien van de gebruikelijke gadgets zoekt hij de interactie met het publiek en zal hij zijn uiterste best doen het hele gezelschap in de bekende polonaise te krijgen. Een optreden van Ronnie Ruysdael past altijd en overal, en dan onder het motto: “We gaan ‘m effe lekker raken”, lijkt het een geweldig feest te worden. Niets is hem te gek en alles is leuk. Ronnie Ruysdael = 100% polonaisegarantie & ouderwets gezellig feest! Een mooie start van het Oranje-Feest

3. Dansado en de Feestmeester
Wie echt wil weten wat FEEST is, krijgt het dringende advies om een show van Dansado & De Feestmeester bij te wonen, een uniek duo met 100% feest- en dansgarantie.
Deze heren zitten vol ongekende energie en vrolijke tunes.
Dansado en De Feestmeester hebben al menig feest en festival op zijn kop gezet. Akram (De Feestmeester) is zo gek als een deur! Door het toevoegen van de juiste muziek voor het juiste publiek maakt Joey (DJ Dansado) het duo helemaal compleet.
Voorheen beter bekend als “Dansado & de Feestneger”, echter die naam is hedendaags niet meer maatschappelijk verantwoord 😇, waardoor het duo besloten heeft de naam te wijzigen. Dezelfde jongens, zelfde missie, muzikale 𝘾𝙃𝘼𝙊𝙎 creëren!

4. Samantha Steenwijk
Verder in de middag; Samantha Steenwijk. Eén van Nederlands bekendste volkszangeressen welke grote nationale bekendheid krijgt door haar eerdere deelname aan The Voice of Holland, waar ze uiteindelijke de finale behaald. Samantha is door haar spontane persoonlijkheid en dijk van een stem zeer geliefd bij de mensen.

5. Copycat
Copycat Coverband is een band uit Breda / Middelburg / Rotterdam en bestaat uit 5 top-muzikanten die van elk feest een onvergetelijk gebeuren maken. Copy-cat is een entertainment beleving waar je geen genoeg van krijgt.
Het repertoire van Copy-cat! The best you can get! bestaat uit alleen covers, wat klinkt als top 40, top100, Heineken band, Amstel band, Bruno Mars, Kensington, Bløf, Robie Wiliams, U2, James Brown, enzovoort… Stil zitten is er niet bij!!! #Middelburg

6. Team Peach

Vorig jaar in onze Koningsdag livestream, en nu dan echt live op het podium; Team Peach. Tijdens de verschillende change-overs op het groot podium verzorgen zij dit jaar een aantal keer hun muziek. TEAM PEACH; een DJ/MC duo dat alle perziken (billen) in de club laten bewegen door de beste platen op het gebied van Urban (en subgenres) te draaien.
De populariteit van TEAM PEACH is nog steeds verder toegenomen. Hierdoor staan zij op steeds grotere evenementen en clubs. Tijdens een show pakt TEAM PEACH uit met de beste Urban muziek, waarvan grotendeels eigen edits en remixen.

7. Crazy Little Things (Queen tribute)

Crazy Little Things (Queen tribute), een ultieme eerbetoon aan Queen met een diepe buiging aan onze helden: “Queen zit in ons DNA“
In 2017 bestaat het album News of the World 40 jaar. Voorafgaand aan een concert van Green Day zingen 65.000 fans Bohemian Rhapsody woord voor woord mee. Brian May en Roger Taylor toeren met Adam Lambert de wereld over.

8. DJ Maurice
Maurice Huismans, beter bekend als DJ Maurice, is een Nederlands Feest diskjockey.
De DJ loopbaan van Maurice is pas echt begonnen toen hij in 1997 de resident DJ werd bij de Après Skihut Rotterdam. DJ Maurice was de maker en bedenker van de met veel gouden platen bekroonde Après Skihut CD’s, waarvan er in de loop der jaren meer dan 1 miljoen zijn verkocht.
Naast DJ is Maurice ook producent en heeft in de afgelopen 20 jaar al ruim 500 liedjes opgenomen! Ook is hij de bedenker van de act Snollebollekes en maakte hij samen met Jurjen Gofers de hits zoals de klassieker “Links Rechts”. Tevens stond hij aan het begin van de populaire GelreDome concerten.
De draaistijl van DJ Maurice bestaat uit een mix veel verschillende muziekstijlen zodat iedereen in korte tijd zijn/haar favoriete muziek voorbij hoort komen, maar niemand verveeld wordt door te lange nummers. Hij is niet voor niets al jaren de meest bekroonde #1 Party Jock van Nederland! Kortom veel Feest op de Markt in #Middelburg…

9. The Recipe
Wederom een geweldige coverband die non-stopt knalt, de show van The Recipe blijft vernieuwen!
Het recept is uniek: de vetste hits in hoog tempo achter elkaar zoals een DJ draait, met een enorme dosis entertainment. In Nederland en daarbuiten speelt de band zowel festivals als corporate events plat met de hits van nu en classics uit de 90’s en 00’s. Altijd de beste set voor elk soort event, dat maakt The Recipe dé succesvolle live band van nu.

10. DJ Korsakoff

Het is inmiddels traditie om het programma af te sluiten met een “klapper” 💥 in de ruime betekenis van het woord. DJ Korsakoff, oftewel Lindsay, maakt en draait melodieuze hardcore. Haar eerste release op het bekende Third Movement label, “Separated World”, werd meteen een grote Partyhit. Ook de opvolgers, “Tamara” en “My empty bottle” deden het ook erg goed in Italië, Duitsland, Spanje en Nederland. Deze hardcore, die toegankelijk is door de mooie melodieën, en haar prachtige looks, zorgen voor een sensatie achter de draaitafels.

Wekelijks staat zij haar “mannetje” voor duizenden bezoekers van clubs in binnen- en buitenland. Met haar draaitechniek, enthousiasme en betoverende looks weet zij het hoofd van menig muziek liefhebber op hol te brengen. #Middelburg