Kunst- en Cultuurroute Middelburg

MIDDELBURG De vaste deelnemers van de Kunst- en Cultuurroute Middelburg verdienen zondag 6 maart uw onverdeelde aandacht. De ateliers, galeries en musea zijn gelukkig weer open tussen 13.00 en 17.00 uur. Ze hebben allemaal hun uiterste best gedaan om de expositieruimtes zo interessant mogelijk voor u in te richten en ontvangen u graag. Stap dus gerust binnen en laat u verrassen en verwonderen. Of ga het gesprek aan over kunst met de makers.

Ook in de vernieuwde locatie van Kunstuitleen Walcheren in het Centrum voor Beeldende Kunst (CBK) aan de Balans 17 bent u die middag van harte welkom. U kunt er gelijk een bezoek brengen aan hun nieuwe tentoonstelling ‘Vertakt & Geworteld’.

Sanne Boerma
In “Het Lokaal” aan het Zusterplein, startpunt van de kunstroute, exposeert deze keer Sanne Boerma met haar werk ‘Sans Ideas’. Haar werk is een weerspiegeling van haar fascinaties, karakter, met veel kleurgebruik maar toch ook rauw en verhalend. Haar werk bestaat vooral uit portretten verbeeld vanuit een eigenwijs perspectief. Sanne heeft een illustratieve achtergrond en maakt vooral schilderijen en tekeningen in uiteenlopende stijlen. En ze werkt graag in opdracht. Wilt u meer van haar werk zien? Dat kan op instagram @sans_ideas.

Meer informatie
Op de website www.kunstroutemiddelburg.nl vindt u uitgebreide informatie over alle deelnemers van de route en een beschrijving van hun exposities. U kunt er ook de kunstfolder met het jaarprogramma en de wandelplattegrond downloaden.