Lange Jan nodigt uit #5 Peetman Wisse

Onder de noemer ‘Lange Jan Nodigt Uit’ verzorgt J.W. Minnaard, singer/songwriter en ober bij Desafinado, in de herfst- en winterperiode een maandelijkse muziekavond. De concerten zullen knus en akoestisch zijn, met luistermuziek als uitgangspunt. J.W. Minnaard brengt eigen werk ten gehore en neemt als vaste gast Sunshine Cleaners (Sjef Hermans, Jacqueline Heijmans, Geert De Heer) mee, die klassieke murder ballads vertolken. Daarnaast is er iedere editie een andere gastmuzikant aanwezig. Deze vijfde en voorlopig laatste editie verwelkomen we Peetman Wisse!

Peetman (1977) is een singer-songwriter uit Middelburg die zichzelf niet ziet als een échte siso. ‘Een singer-songwriter is voor mij iemand die liedjes schrijft ter lering, ik maak slechts liedjes ter vermaak’, zegt hij er zelf over. Hij omschrijft zich liever als een cowboy gevangen in het lichaam van een Middelburgse Zeeuw die muziek maakt waarin country en blues de boventoon voeren.
Zijn Engelstalige teksten gaan veelal over kleine menselijke ongemakken als liefdesverdriet, geldgebrek en zijn doorspekt met humor en een flinke dosis zelfspot.

Peetman bracht tussen 2015 en 2017 twee EP`s uit met eigen werk. Zijn laatste release is van januari 2018 en is een single met de titel Make it Right.


Delen op

Wanneer

wo, 14 mrt

Hoe laat

21.30 - 00.30

Waar

Café Desafinado Middelburg

Entree

Gratis