Lange Jan Project: Meditatief moment en Mini-concert

Lange Jan project donderdag 12 augustus:

Wat is geluk? Wat zijn de bepalende factoren voor gelukkig-zijn? In het meditatief moment  (Koorkerk Middelburg, 13.00 uur) spreekt Bram de Muijnck over Eddie Jaku, een Holocaustoverlevende. Zijn levensverhaal en zijn boodschap aan de mensheid is in boekvorm verschenen: ‘De gelukkigste man ter wereld’. Wat heeft hij ons te zeggen over geluk? Muzikale omlijsting door Bert Geleijnse op het orgel. Hij speelt Bach, zowel vrolijke als meer dramatische stukken o.a. het bekende ‘Bist du bei Mir’. Toegang vrij.

De hele maand augustus kunt u op de donderdagen om 13.30 op kerkenpad met een gids. U bezoekt verschillende kerken en de synagoge. Aanmelden is niet nodig, verzamelen bij de infobalie in de Wandelkerk. Het duurt anderhalf uur, € 5,00. Onder de torenvoet is de tentoonstelling Yppong, Chinees in Middelburg 1600-1601: Schilderijen en scherven door Lisianne Smit. Nog te zien t/m 27 augustus. In de Wandelkerk is onze koffiecorner met koffie, thee en fris. 

In het miniconcert (Koorkerk 15.00-15.30) spelen Rudi en Lise de Munck op fluit en orgel. Ze spelen muziek van o.a. Bach, Guilmant, Debussy en Rossini. Meer over het programma via de site: https://langejanproject.wordpress.com/miniconcerten-2/ Toegang vrij, collecte bij de uitgang, inschrijven vanaf 14.30.

Ingang voor alle activiteiten via het poortje links van de Lange Jan.