Lange Jan Project: pianoconcert van Edgar van Boven

Op donderdagmiddag 27 oktober komt er een einde aan het seizoen 2022 van het Lange Jan Project. Het is de laatste dag dat u nog de expositie van Carla Dallinga kunt bekijken in de Wandelkerk.

Het slotconcert in de reeks miniconcerten is een pianoconcert van Edgar van Boven om 15.00 uur. Hij speelt werken van Bach, Mendelssohn Bartholdy en Liszt. De mensen van de koffiehoek staan vanaf 12.00 uur klaar met koffie, thee of fris. Na 27 oktober gaat het Lange Jan Project in winterslaap en we hopen volgend voorjaar weer fris en vrolijk aan een nieuw seizoen te kunnen beginnen.

Alle informatie vindt u op www.langejanproject.wordpress.com.

Edgar van Boven volgde pianolessen bij Gé Audenaert aan de Muziekschool te Middelburg. Hierna vervolgde hij zijn pianostudie bij Leen de Broekert. Na een onderbreking van 10 jaar hervatte hij zijn pianostudie bij Leen de Broekert tot aan diens overlijden in 2009 en studeerde daarna liedbegeleiding bij Otto Klap. Edgar van Boven maakt deel uit van het Scarbo Pianisten Collectief en is tevens actief als liedbegeleider naast zijn werk als telecom architect en universitair docent aan de TU Delft waar hij in 2013 promoveerde.