Middelburg in Beweging: Citytrail 2022

Dit jaar vindt Citytrail Middelburg plaats op vrijdag 9 september a.s. (start 19.00 uur) met dit keer de start en finish op De Markt te Middelburg.

Alle deelnemers worden uiteraard getrakteerd op een mix van cultuur en sport met de loop via uitdagende, historische en culturele panden, over bruggen, door kerken, theaters en bijzondere bezienswaardigheden in de binnenstad. En entertainment tijdens het parcours zal ook niet ontbreken voor extra sfeer en beleving.

De organisatie verwacht circa 2000 deelnemers en heeft een parcours uitgezet van 8 a 9 km voor wandelaars en hardlopers. Na de finish op De Markt is er nog een gezellige afterparty met muziek.

De inschrijving (EUR 10,- per persoon) staat open en kan via de website (www.citytrailmiddelburg.nl); een deel van de opbrengt gaat naar twee (lokale) goede doelen.

Een evenement als Citytrail Middelburg kan niet zonder vrijwilligers en organisatieleden plaatsvinden. Wil jij een steentje bijdragen als vrijwilliger of deel uit maken van het organisatieteam? Of heb je een leuke act voor de deelnemers langs het parcours? Stuur een mailtje naar info@citytrailmiddelburg.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meer informatie over deze Citytrail is te vinden op www.citytrailmiddelburg.nl