Middelburg VÓLkoren 2022

Middelburg VÓLkoren
Het grootste en leukste koorfestival van Zuid Nederland! Een zangfestijn voor jong en oud, waarin niks moet en alles kan.

Middelburg VÓLkoren 4 en 5 juni 2022

Het is bijna zover: Op zaterdag 4 en zondag 5 juni 2022 gaat Middelburg VÓLkoren weer van start. Na twee jaar het Middelburg VÓLkoren festival wegens corona te moeten missen is er in het Pinksterweekend weer een echt live korenfestival in het centrum van Middelburg.

Op zaterdag treden er 70 koren op in diverse kerken en op de bekende pleinen (23 locaties) in het mooie hart van Middelburg. Op zondag zijn er 40 koren van de partij op 15 locaties.

Veel bekenden, zoals de @hocsingers, het Veerse Scheepstuig en het kinderkoor Blijde Stemmen en ook buitenlandse koren; uit Duitsland en uit België.

Er zijn koren die een feestje vieren: op zaterdag De Liedertafel “Echo der Duinen” uit Loon op Zand haar 150-jarig jubileum. Op zondag: het 100-jarig jubileum van het Westkappels Koor. Zij beginnen – in hun Westkappelse dracht – hun optredens in de rondvaartboot!

Het programma loopt vanaf 12.00 uur en eindigt om 17.15 uur met een meezingfestijn, zaterdag op de Markt en zondag op het Abdijplein.

Het programmaboekje van Middelburg VÓLkoren 2022 ligt klaar bij De Drvkkery, bij Primera en in de ZB Bibliotheek van Zeeland. Het is ook verkrijgbaar op de festivaldagen in de infostands op de markt en het Abdijplein. Het programmaboekje is ook de te downloaden vanaf de website: www.middelburgvolkoren.nl