Middelburg Winterstad 2017-2018

Kom Middelburg in de winter beleven. Van 1 december tot en met 15 januari is de stad geheel omgetoverd in een winters tafereel. Je kunt zwieren op de ijsbaan, genieten van een glühwein wandeling, volop winters winkelen en uitgebreid borrelen op één van de vele winterterrassen of op het winterbierfestival. Kom bijpraten met vrienden en familie of wens elkaar gelukkig nieuwjaar op het NYE feest.

1 december 2017 t/m 15 januari 2018

Markt

Op de Markt vind je de ijsbaan met als achtergrond het monumentale stadhuis, een prachtig plaatje. Bij de ijsbaan kan je ook terecht voor een warme chocolademelk of ander drankje. Rondom de Markt vind je een aantal overdekte terrassen, in de vorm van blokhutten, waar je sfeervol kunt tafelen en kunt genieten van een winterse borrel. Rond de ijsbaan worden verschillende activiteiten georganiseerd. Ook vind je hier de uitzendstudio van Winterstad FM.

Tympaanplein

Vlakbij de ijsbaan op de Markt vind je een grote sfeervolle wintertent, waar je bij verschillende horecagelegenheden heerlijk kunt borrelen of dineren.

Pottenmarkt

Aan de Pottenmarkt vind je een aantal sfeervolle, overdekte winterterrassen waar je samen met vrienden of familie kunt bijpraten. Ook vinden hier regelmatig optredens plaats.

Plein 40

Op dit plein vind je een slide/tubebaan. Met een band glijd je de besneeuwde heuvel af. Winterpret voor jong en oud.

Damplein

Het Damplein wordt enkele dagen omgetoverd tot een winters evenemententerrein. Je kunt hier terecht voor het Winter Bierfestival, wat voor de 2e keer wordt gehouden. Maar ook aan wijnliefhebbers is gedacht, met Smaek van Winter en Wijn evenement. Ook vind je hier Kerstvlooien op de Dam.


Delen op

Wanneer

1 december 2017 t/m 15 januari 2018

Waar

Markt, Middelburg