Midnight Magic bij Galerie T

Heb je ooit al eens een mooie foto willen laten door een professionele fotograaf, maar kwam dat er nooit van, om welke reden dan ook?

Dan is dit je kans! Van 7 t/m 20 november maakt Dennis Van Akkeren, van Deep Kreativ gratis shoots van Middelburgers. Hij doet dat in Galerie-T aan de Vismarkt, dat in die periode juist even geen galerie is.

Hadden we al gezegd dat het gratis is? Dennis test op deze manier zijn nieuwe concept Midnight Magic, waar hij binnen afzienbare tijd ook mee aan de slag wil in New York.

In de genoemde periode is iedereen welkom voor een shoot. De foto’s worden zwart-wit. Een shoot duurt maximaal tien minuten per persoon. In de middagen, tussen 14.00 uur en 17.00 uur, kun je gewoon binnen lopen bij de tijdelijke studio. Voor de avonden moet je reserveren.

Op https://www.dennisvanakkeren.com lees je er meer over. Morgen komt er ook nog een toffe promo online. En als je daar toch bent moet je meteen maar even kijken voor welke merken Dennis zoal werkt. Da’s een mooi CV hoor!

Alweer een mooi initiatief Dennis, hulde!