Mini-workshop “Professionele video’s maken met je smartphone”

Mini-workshop “Professionele video’s maken met je smartphone” in de Drvkkery in Middelburg

Op donderdag 16 juni geeft smartphone video expert en voormalig KRO-journalist Geertje Algera om 19.00 uur een gratis mini-workshop Video’s maken met je smartphone bij Drukkerij Middelburg. Algera’s boek Professionele video’s maken met je smartphone zal tevens te koop zijn, en wordt op verzoek gesigneerd.

Algera schreef haar boek omdat ze de drempel om video’s te maken en te vloggen wil verkleinen. Veel mensen en organisaties zijn huiverig om zelf video’s te maken. Ze denken dat het tijdrovend en ingewikkeld is. Dat je er een professional voor moet inhuren of een dure camera voor moet aanschaffen. Niets is minder waar. Met je eigen smartphone kun je prima hoogwaardige video’s en vlogs maken voor je site en sociale media. Deze workshop is in het bijzonder geschikt voor ondernemers en mensen met een baan in de marketing en/of communicatie. Verder is iedereen welkom die wil leren hoe je zakelijke video’s maakt met je telefoon.

Tijdens de workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:
– De basisbeginselen van het filmen met je smartphone
– Geluid, licht, kader
– Vloggen met je telefoon, wat zijn de do’s en don’ts
– Wat je nodig hebt aan accessoires en wat niet
– Editen en monteren met behulp van apps
– Het maken van shots vanuit verschillende standpunten

De workshop is geschikt voor iedereen met een smartphone, iPhone of Android.

 

Geertje Algera

Geertje maakte haar eerste smartphonevideo’s in 2014 voor televisie en de resultaten waren verbluffend. De simpele tips en tricks die zij zichzelf eigen maakte, wil ze nu met iedereen delen. Dus stop met wiebelvideo’s en onverstaanbaar geluid, zet je schroom aan de kant en maak voortaan in een handomdraai professionele video’s met de camera die je toch al op zak hebt!