N8vdN8 Middelburg 2022

N8vdN8 Middelburg 2022 gaat door!

De Nacht van de Nacht (N8vdN8) is een jaarlijks terugkerend evenement op de laatste zaterdag van oktober en wordt georganiseerd door Natuur en Milieufederaties. Op honderden plaatsen in Nederland worden activiteiten georganiseerd die de schoonheid van echte duisternis benadrukken.

De N8vdN8 wil mensen bewust maken van lichtvervuiling en van de mogelijkheden om deze vorm van vervuiling terug te dringen. Traditioneel wordt de N8vdN8 gehouden in de nacht waarbij de wintertijd ingaat.

Minstens 20 organisaties en een veelvoud aan bedrijven openen deuren, etalages en poorten om de Middelburgse nacht op zijn allermooist te beleven. Bijzonder is dat alle organisaties, culturele instellingen, bewoners én bedrijven hun bijdrage leveren aan dit evenement dat daardoor wel het breedst gedragen evenement van Middelburg genoemd mag worden.

Het programma is geheimzinnig dit jaar. “Wij kiezen er bewust voor om ons programma niet hier te plaatsen. Uiteraard geven we o.a. op Facebook wel een aantal hints, Laat je verrassen op de N8 zelf en geniet!

De N8vdN8 is voor iedereen, kinderen, ouderen, jongeren, kunstkenners, muziekliefhebbers en alles daar tussen in. Het programma van de N8vdN8 is zo ingedeeld dat bezoekers kunnen zien wat zij willen, of dat nu kunst is of muziek, de Donkere Tocht of een mix van dit alles en zo vrijwel niets hoeven missen.

De locaties op de kaart:

Natuurlijk is er ook weer donker tafelen in veel restaurants. De reserveringen gaan echter weer hard. Meer info op https://www.nachtvandenachtmiddelburg.nl/donker-tafelen-donkere-zaken