Najaars Kledingbeurs

Kledingbank Zeeland pakt de dozen met najaarskleding weer uit!

En we zijn weer terug op de vertrouwde locatie aan de Ravensteijnweg 1a in Middelburg. Dit is tevens het gebouw waar het uitgiftecentrum van de kledingbank gevestigd is. Na een aantal keer dankbaar gebruik gemaakt te hebben van de Morgensterkerk, zijn we nu weer terug op de vertrouwde stek. De koffie staat natuurlijk ook weer voor u klaar.

Alle zachte truien zijn weer opgehangen, de jurkjes natuurlijk ook en de rekken met kinderkleding zijn ook weer goed gevuld. Het aanbod is weer zeer uitgebreid zoals u van ons gewend bent. En ook is er een mooie collectie voor de heren. Dit keer hebben we ook weer allerlei leuke extra’s zoals wollen dekens, gordijnen, en een rek vól vintage en special items.

Het kledingfestijn is vrijdag 8  en zaterdag 9 november van 9 – 16 uur. De voorraden worden continue aangevuld. Deze beurs is voor iedereen gratis toegankelijk. U kunt tegen een kleine vergoeding te pinnen, contant betalen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. De opbrengst van onze verkopingen komt zoals altijd geheel ten goede aan Stichting Kledingbank Zeeland.


Delen op

Wanneer

vr, 8 - za, 9 nov

Hoe laat

09.00 - 16.00

Waar

Ravensteijnweg 1A Middelburg

Entree

gratis

Meer informatie

www.kledingbank-zeeland.nl/