Narnia – Het betoverde ballet achter de kleerkast

Balletschool Middelburg staat tweejaarlijks (als er geen corona-epidemie uitbreekt) garant voor een spectaculaire dansvoorstelling met meer dan honderd cursisten van alle leeftijden. Mede door het hoge niveau van de selectiegroepen is het niet alleen aantrekkelijk voor familie en vrienden van de dansers maar voor alle dansliefhebbers.

vrijdag 16 juli 2021, 16:00u, TRY-OUT
vrijdag 16 juli 2021, 20:00u, PREMIÈRE
zaterdag 17 juli 2021, 14:00u, MATINEE
zaterdag 17 juli 2021, 19:30u, FINALE
De voorstellingen op vrijdag zijn 1½-metervoorstellingen met maximaal 130 bezoekers.

Narnia, het betoverde ballet achter de kleerkast is gebaseerd op het tweede deel uit de zevendelige boekenserie De Kronieken van Narnia: Het betoverde land achter de kleerkast, dat is geschreven door de Britse schrijver C.S. Lewis.

Vier kinderen, Peter, Susan, Edmund en Lucy, verblijven tijdens de Tweede Wereldoorlog in het grote landhuis van een vriendelijke professor. Door een grote oude kleerkast die in het huis staat, belanden de kinderen in Narnia. Het land is betoverd door de Witte Heks, waardoor het er altijd winter is. In Narnia wordt gehoopt op de komst van Aslan, de leeuw die volgens de voorspellingen ooit zal komen om het land te redden van de eeuwige winter. Samen met de machtige leeuw vechten de kinderen tegen de Witte Heks.