Natuurgidswandeling de Cleene Hooge

Natuurgidswandeling St. Cleene Hooge zaterdag 7 mei 2022

Eindelijk: na twee jaar màg ook de voorjaarswandeling van st. De Cleene Hooge weer. Op zaterdag 7 mei om tien uur wandelen wij met boswachter Karel Leeftink door De Cleene Hooge aan de westkant van Middelburg. Iedereen is van harte welkom, deelname is gratis.
De wandeling start om tien uur bij het infobord op de kruising Cleene Hoogeweg met het Laurens Stommespad, bij de wijk Griffioen westelijk van Middelburg.

Wij wandelen via De Cleene Hoogeweg naar het trekvlotje over de Domburgse Watergang, slaan dan links af, nemen een volgend trekpontje en wandelen door de weilanden naar camping Pitteperk voor een pauze met thee-koffie met koek. Ook informeren wij u over de (bouw)ontwikkelingen in dit gebied. Daarna wandelen wij terug via de weilanden en de houten loopbrug naar het startpunt aan het Laurens Stommespad.

De route is deels onverhard, details zie https://www.decleenehooge.nl/ommetje. Onderweg krijgt u uitleg over dit bijzondere landschap door boswachter Karel Leeftink die vertelt over wat er allemaal groeit en bloeit en vliegt in De Cleene Hooge.

Mogelijk houden wij het niet droog, dus draag laarzen/stevige schoenen, een waterdichte jas en evt. een sjaal! Iedereen is van harte welkom, mits zònder hond. Deelname is gratis, op eigen risico en kom als dat kan op de fiets.