Onvergetelijk Zeeuws Museum

Een gezellig en ontspannend uitje voor mensen met dementie en hun naasten: dat is Onvergetelijk Zeeuws Museum.

Samen met familie, vrienden of huisgenoten neemt u deel aan de rondleiding. U bekijkt in een kleine groep een aantal collectiestukken waarover u met elkaar in gesprek gaat. Tijdens Onvergetelijk staat het genieten centraal. Door verhalen, herinneringen, associaties en ideeën te delen, brengt u met elkaar de (Zeeuwse) kunstwerken tot leven. De speciaal hiervoor getrainde rondleider helpt u op weg met vragen en creatieve opdrachten. Elke maand is er een ander thema.

Uit onderzoek blijkt dat deze rondleiding niet alleen leidt tot een verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met dementie, maar dat het ook positieve effecten heeft voor mantelzorgers en de relatie tussen hen beiden.

RESERVEREN
Omdat er maximaal 10 personen aan de rondleiding kunnen deelnemen is reserveren noodzakelijk. Dit kan via: ow.ly/K5GO30nxx6q

WAAR
De rondleiding start in het museumcafé met koffie en thee om 14.00 uur. U kunt zich voor aanvang van de rondleiding bij de informatiebalie melden.

PRIJS
De kosten zijn € 9,50 p.p. Met de Museumkaart ontvangt u 50% korting. U betaalt alleen de entree voor het museum. De rondleiding en koffie/thee worden gratis aangeboden.

Op onze website kunt u alle informatie over deze en andere activiteiten vinden: www.zeeuwsmuseum.nl/nl/plan-je-bezoek/nu-in-het-museum/activiteiten/


Delen op

Wanneer

vr, 1 nov 2019 - vr, 3 jan 2020

Hoe laat

14.00

Waar

Zeeuws Museum

Entree

9,50 euro