Open Dag Major7 Music Academy Middelburg

Op zaterdag 12 maart 2022 houdt de Major7 Music Academy Middelburg een open dag in het oude schoolgebouw aan de Gerrit van der Veenstraat 1a in Middelburg. “We zijn blij dat we weer van start mogen na al die lockdowns”, zegt Sjaak Lammers, oprichter van muziekschool en muziekplatform Major7 Music Teachers. “We hebben gratis proeflessen, workshops, leerlingenconcerten, uitleg over de instrumenten en we eindigen de dag met een meespeelsessie. Dan kan iedereen die wil, samenspelen met de docenten.

Er is ook een markt met muziekboeken en muziekinstrumenten en meer informatie, van bijvoorbeeld het Jeugdcultuurfonds. Er zijn muziekdocenten aanwezig om informatie over de lessen te geven. Oud of jong, beginner of gevorderde, iedereen kan bij ons terecht. Er is keuze uit heel veel instrumenten en veel stijlen muziek. Van bekende stijlen als klassiek, jazz of reggae tot minder bekende als Argentijnse tango, Flamenco of Arabische muziek.

Bij Major7 Music Academy kun je niet alleen terecht voor muzieklessen, maar ook als je in een band wil leren spelen, in een koor wil zingen, je theoretische kennis wil verbeteren of als je van plan bent om naar het conservatorium te gaan.”

Op de open dag van Major7 kun je kennis maken met de volgende M7 MusicTeachers: Zang, Saxofoon, Trompet, Piano, Keyboard, Jazz piano, Drums, Basgitaar, Contrabas, Jeugdbigband, Muziektheorielessen, Jeugd Popkoor, Bandcoaching. Je kunt natuurlijk spontaan langskomen op de open dag, maar als je je inschrijft ben je zeker van een plekje, want VOL=VOL!
info@major7.nl of bel 06 – 42 65 65 40

www.major7.nl

ZATERDAG 12 MAART
12.00u – 18.00u
GERRIT VD VEENSTRAAT 1A – MIDDELBURG