Open Dag Street League Middelburg

Op zondag 3 juli 2022 organiseert Groene Ster Future Teams een open dag voor Street League Middelburg 2022. Tussen 12.00 en 14.00 is iedereen gratis welkom in Sporthal de Kruitmolen aan de Kruitmolenlaan.

Street league

Kinderen in Middelburg hoeven zich in de vakantie niet te vervelen. In hun stad wordt een groot voetbaltoernooi met een maatschappelijk karakter georganiseerd. Teams uit verschillende wijken uit Middelburg strijden tegen elkaar op pleintjes en kunstgrasveldjes.

Buurtbijdrage
Bij het toernooi kun je niet alleen punten verdienen met voetbal, maar ook door je in te zetten voor je wijk. Zo krijg je bijvoorbeeld punten als je afval opruimt.

Workshops
Om nog meer punten te verzamelen, zijn er speciale workshops. Zo komt een politieagent langs om te vertellen over zijn werk. Kinderen die daarbij zijn, krijgen extra punten.

Aan het eind van de zomer wordt duidelijk welke wijk zich het beste van zijn kant heeft laten zien. Wil jij meedoen met de street league? Het toernooi begint op zondag 24 juli. De locaties zullen op onze website bekend worden gemaakt: www.groenestervlissingen.nl