Open Dag Zeeuws Archief: Verbinding over water

‘Verbinding over water’, dat is het thema van de open dag die het Zeeuws Archief op zaterdag 6 november 2021 organiseert. Zeeland is een provincie van verbindingen door dijken, tunnels en bruggen. Dat laten we graag zien! Onze medewerkers leiden je rond door de ondergrondse depots en vertellen enthousiast over de Zeelandbrug of de Provinciale Stoombootdienst. Maar er is nog veel meer te beleven: op https://www.zeeuwsarchief.nl/agenda/aanmelden/ vind je het uitgebreide programma.

Het Zeeuws Archief opent op zaterdag 6 november 2021 deuren die normaal gesproken gesloten blijven voor publiek. Neem onder leiding van een van onze medewerkers een duik in de ondergrondse depots of bekijk diverse exposities, waaronder de foto-expositie Kom over de brug! in het Archiefcafé.

De open dag is gratis toegankelijk (m.u.v. de Vriendenlezing). Voor de rondleiding en lezingen moet je je vooraf aanmelden. Dat kan via deze link. Klik daar op de groene button ‘Registreer’ om je activiteit naar keuze te maken.