Opening groepstentoonstelling Vleeshal ‘Some of It Falls from the Belt and Lands on the Walkway Beside the Conveyor’

Vleeshal Middelburg 16 juli: Opening groepstentoonstelling, diner en afterparty

‘Some of It Falls from the Belt and Lands on the Walkway Beside the Conveyor’ gaat over het belang om buiten de gebaande paden te treden. De titel illustreert een aantal ideeën achter deze groepstentoonstelling: hoe een context bepaalt hoe dingen zich voortbewegen (een geolied systeem waarbinnen alles volgens vooraf ingestelde parameters circuleert); hoe ophoping, afval en morsen binnen een systeem de circulatie niet helemaal tot stilstand brengen, maar een beetje ontregelen. De tentoonstelling laat zien dat het mogelijk is je aan de gangbare stroom te onttrekken en een ruimte ernaast in te nemen.

Curator van de tentoonstelling is Yaby, een curatoriaal platform dat in 2017 is opgericht door Beatriz Ortega Botas en Alberto Vallejo. Deelnemende kunstenaars zijn Christopher Aque, Aria Dean, Rindon Johnson en Claudia Pagès.

De opening duurt van 17:00 tot 19:00. Hierna kunt u met team Vleeshal en gasten dineren in de tentoonstellingsruimte. Graag reserveren via office@vleeshal.nl. Om 20:30 begint de afterparty in Café Le Penseur.