Opening Jazzfestival Middelburg 2022: Jazz Kids

Op vrijdag 17 juni trappen we het Jazzfestival Middelburg af met een optreden van Jazz Kids! Vanaf 12.00 u geven ze op Plein 40 kinderen het Jazzvirus mee. Jazz Kids is een educatieproject in samenwerking met Muziekschool Zeeland en Zeeuwse Basisschoolleerlingen. Plein 40 is gratis te bezoeken.

Om 20.30 uur begint de theatervoorstelling “A Tribute to the Soul of the 60’s’’ ook op Plein 40. Tijdens deze theatervoorstelling nemen zangeres Marjon van Iwaarden en o.a. Muziekschool Zeeland docent en bandlid Ronald Baljeu het publiek mee naar de soulmuziek uit de jaren ’60. Artvark & Drums United speelt op dezelfde locatie om 16.30 uur.

Door naar de Schouwburg! De gedeputeerde van cultuur, Anita Pijpelink, opent de avond om 19.15 uur in de Schouwburg de Middelburgse editie van het ZeelandJazz Festival. Daarna blaast ROBOTKILLER je van het podium. We blijven nog even op deze locatie hangen. Om 20.30 treed Under The Surface aan en vervolgens sluiten ze af met Jacob Karlzon, Benjamin Koppel, Scott Colley & Magnus Östrum. De eerste avond in Middelburg wordt afgesloten in De Spot. Jungle by Night gaat er een mooie afsluiter van maken en het publiek meenemen de nacht in!