Parkconcert Zeeuwse Concertzaal: Sol y Luna

De parkconcerten die de Zeeuwse Concertzaal afgelopen zomer in het Molenwaterpark organiseerde, waren bijzonder succesvol. Alle reden om daar mee door te gaan op de zondagmiddagen in de zomer van 2022. Daarvoor is reeds een vergunning aangevraagd bij de gemeente.

De parkconcerten staan voor ontmoetingen in een ongedwongen sfeer met een diversiteit aan muzieksoorten, laagdrempelig vanwege een lage entreeprijs en een verrassend programma van een uur zonder pauze. Met deze formule organiseert de Zeeuwse Concertzaal ook de komende wintermaanden iedere maand een parkconcert op zondagmiddagen. Weliswaar niet in het Molenwaterpark maar in de Zeeuwse Concertzaal zelf. De aanvang is iedere keer 15.30u gevolgd door een gezellig samenzijn met cocktails en Mexicaane hapjes. Het eerste ‘parkconcert’ is op zondag 14 november. Dan bijt het trio Sol y Luna, met aanstekelijke zonnige Mexicaanse, Spaanse en Zuid-Amerikaanse muziek de spits af.

Sol y Luna, onder leiding van de uit Middelburg afkomstige violiste en zangeres Indra van Hal, heeft een uitgebreid repertoire van de meest gevarieerde muziek uit Zuid-Amerika, Spanje en Mexico. Uiteraard bekende nummers maar ook onbekend en op verzoek. Zo brengt ze romantische Bolero’s met gevoel en opzwepende Rumba’s met een sprankelende overgave.

De swingende Son Cubano, evenals de eigen composities van de zanger/gitarist Marco Antonio Sanchez zullen ook zeker niet ontbreken. Muziek om bij weg te zwijmelen, op te dansen of gewoon van te genieten. Sol y Luna neemt je mee op reis in een wereld van muziek…….
Sol y Luna heeft in de 28 jaar dat ze bestaat een geheel eigen stijl ontwikkeld. Subtiel, poëtisch en authentiek. Een betoverend viool- en gitaarspel en hartverwarmende zangstemmen maken Sol y Luna tot een uniek afgestemd ensemble.

El Amor, la Passion y Alegria!

Musici:

INDRA VAN HAL VIOOL ~ ZANG ~ BANDLEIDER
MARCO ANTONIO SANCHEZ GITAAR ~ ZANG
HUMBERTO ALBORES CONTRABAS ~ ZANG ~ GUITARRÓN

Sol y Luna, onder leiding van Indra van Hal, heeft een uitgebreid repertoire van de meest gevarieerde muziek uit Zuid-Amerika, Spanje en Mexico.

Uiteraard bekende nummers maar ook onbekend en op verzoek. Zo brengt ze romantische Bolero’s met gevoel en opzwepende Rumba’s met een sprankelende overgave. 
De swingende Son Cubano, evenals de eigen composities van de zanger/gitarist Marco Antonio Sanchez zullen ook zeker niet ontbreken.

Muziek om bij weg te zwijmelen, op te dansen of gewoon van te genieten. Sol y Luna neemt je mee op reis in een wereld van muziek……..

Sol y Luna heeft in de 28 jaar dat ze bestaat een geheel eigen stijl ontwikkeld. Subtiel, poëtisch en authentiek. Een betoverend viool- en gitaarspel en hartverwarmende zangstemmen maken Sol y Luna tot een uniek afgestemd ensemble.

El Amor, la Passion y Alegria!

Zeeuwse Concertzaal
Zondag 14 november 15.30 uur

Entreeprijs is 7,50. Tickets via de Drukkerij of www.zeeuwseconcertzaal.nl