Pearl Fist Gametoernooi ZB

MIDDELBURG – Op 6 augustus 2022 organiseert het team van Pearl Fist samen met ZB Bibliotheek van Zeeland (ZB) voor de derde keer een gametoernooi (Tekken 7 en Super Smash Ultimate). Het toernooi is van 9.00 tot 22.00 uur in de ZB, Kousteensedijk 7 in Middelburg. Aanmelden kan tot 29 juli 2022.

Team Pearl Fist organiseert meerdere toernooien op diverse locaties in Nederland om deelname aan E-sports mogelijk te kunnen maken. De ZB vindt het belangrijk om jongeren een plek te bieden waar ze elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen gamen. Zo vinden er in de ZB in Middelburg periodiek gamemiddagen plaats.

Toernooi
Voor dit toernooi zijn er set-ups beschikbaar voor deelnemers en toeschouwers. Deelnemers moeten zelf wel een controller meenemen die op een Playstation 4 voor Tekken 7 of Nintendo Switch voor Super Smash Ultimate aangesloten kan worden.

Aanmelden verplicht
Aan dit toernooi zijn kosten verbonden voor toeschouwers en deelnemers. Meer informatie lees je op de website van Pearl Fist. Als toeschouwer krijg je onbeperkt toegang tot de casual set-ups. De minimale leeftijd voor deelnemers en toeschouwers voor Tekken 7 is 16 jaar en voor Super Smash 12 jaar.

Prijzengeld
Per game wordt het prijzengeld verdeeld over de top drie spelers van het toernooi. Eerste prijs 50%, tweede prijs 35% en derde prijs 15%.

Extra informatie

In verband met brandveiligheid is er maar een beperkt aantal deelnemers en toeschouwers toegestaan in het auditorium van de ZB. De matches van zowel Tekken als Super Smash worden gestreamd. Aanmelden kan via de website van Pearl Fist.