PEUK (Be) plus Dj Dixie

PEUK komt naar Kaffee ’t Hof in Middelburg!!!

Er bestaan zo van die bands die internetsgewijs zo goed als dood zijn, maar waar toch iedereen in het wereldje om dat debuut staat te popelen. Rarara, Peuk is er zo eentje. Ja, ze hebben hun muzikaal verleden mee. En ja, een hype is ooit snel uitgeroepen. Maar dan is het nog kwestie om de gestelde verwachtingen in te lossen. En toegegeven, de hype maakte ons ook benieuwd. Een tipje van de sluier? Deze muziek is een rechtstreeks gevolg van de opwarming van de aarde!

Peuk is een relatief nieuwe band uit Limburg die een mooi muzikaal verleden met zich meedraagt. De band bestaat uit een heel beweeglijke zangeres/gitariste die over een immense stem beschikt en uit twee muzikanten die ondertussen al heel wat watertjes hebben doorzwommen. Drummer Dave Schroyen verdiende ondertussen zijn sporen bij Evil Superstars en Millionaire en bassist Jacques Nomdefamille bij Heisa. De nieuwe release noemt ook gewoon Peuk, en dat is veelzeggend voor deze band. Met weinig woorden een clusterbom bij je thuis achterlaten. (bron : dansendeberen.be)

Enfin, nu wilt u wellicht weten of Peuk een rustige kleine is? Neen. Neen. Peuk ademt lawaai, braakt gekrijs en schijt punk.
(bron : damusic.be)

Peuk is als rijden in een hotrod. Een vervaarlijk doch bekoorlijk uiterlijk is gebaseerd op een vintage carrosserie. Ontdaan van alle technologische snufjes steelt de essentie de show: een zware dynamische motor die een smerig brullend geluid voortbrengt en een markant interieur om van al die furie te kunnen genieten. (bron : indiestyle.be)

www.facebook.com/peukbook/

Voor en na Dj Dixie (Rotje)


Delen op

Wanneer

za, 16 mrt

Hoe laat

22.00 - 01.00

Waar

Kaffee 't Hof

Entree

gratis