Pip Blom

Alles anders dit jaar. Maar niet minder bijzonder. Om jouw Kerstvakantie een beetje op te warmen en kleur te geven, heeft poppodium De Spot een extra programma ingelast: Winterspelen. Vier dagen achter elkaar optredens in kleine, warme setting, coronaproof natuurlijk. We restylen ons podium om jou een wollige, warme winteravond te bezorgen, met vooral heel veel goede muziek.

Let op, gezien de huidige coronamaatregelen beperkt aantal tickets beschikbaar (30).

Pip Blom
Met slechts een paar nummers op haar naam wist de 20-jarige Pip Blom uit Amsterdam zich in 2016 in de kijker te spelen bij zowel binnen- als buitenlandse pers. Haar nummer ‘Hours’ werd gedraaid door BBC Radio 1 en werd ze door het Britse muziekblad NME ‘The Dutch Courtney Barnett’ genoemd. Daarna kwam elke single van haar meteen op de A-list van BBC 6 te staan. Mooi begin van je carrière, toch? Maar Pip liet het hier niet bij en maakte veel meters met haar eigen live-band.

Met haar langverwachte d ebuutalbum ‘Boat’ onder de arm en optredens op o.a. Glastonbury (!!!) Lollapalooza Berlin en Reading/Leeds Festival is de band onderweg om de nieuwe indie darling van Nederland te worden.