Popaanzee Kickstart

Popaanzee Kickstart met PEER

Andere muzikanten ontmoeten en leren samen spelen? Drummen, zingen, gitaar spelen, basgitaar of keyboard spelen… Wil je uitproberen hoe het is om samen muziek te maken, speel je een beetje gitaar maar wil je ook eens een paar andere instrumenten uitproberen, wil je eens weten hoe het voelt om op een podium te staan of zoek je nieuwe bandleden? Dan zit je goed bij Popaanzee Kickstart.

Elke maand is er een andere lokale/Zeeuwse band of artiest te gast. Bij de eerste Popaanzee Kickstart is dat PEER. Want zij weten als geen ander hoe het is om een band te beginnen en door te zetten… Bovendien deden ze mee met verschillende Popaanzee bandcoachingstrajecten en regionale bandcompetities, zaten zij in de Popronde en nu hebben ze een eigen clubtour.

Zij begeleiden de avond, de jamsessie en delen hun ervaringen met jou. Zij kunnen je vertellen wat er allemaal komt kijken bij het opstarten van een band. En jij speelt op de instrumenten van BLØF die zij samen met Rabobank Walcheren/Noord Beveland beschikbaar stelden aan de Spot om de muziek aan de nieuwe generatie door te geven.

Wil je meer met muziek dan is dit de kickstart die je nodig hebt om later mee te doen aan de regionale bandcompetities van Podium Z, Spectra, RegioRuis, Steenworp Zeeuws-Vlaanderen en Kunstbende Zeeland en provinciale bandcoachingstrajecten Popaanzee Academy en Popaanzee Gold.

Popaanzee Kickstart vindt iedere tweede woensdag van de maand plaats in De Spot in Middelburg
13 maart 2019 – 10 april 2019 – 8 mei 2019 – 12 juni 2019 – 11 sep 2019 – 9 okt 2019 – 13 nov 2019 – 11 dec 2019

Popaanzee Kickstart wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Walcheren/Noord-Beveland en De Spot. Coördinatie van Popaanzee is in handen van ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland


Delen op

Wanneer

Hoe laat

19.30 - 21.30

Waar

De Spot Middelburg

Entree

Gratis