Popmonument Veere/Middelburg 2022 met o.a. MEROL en The Kik

Na een succesvolle eerste editie van PopMonument in Veere landt het festival opnieuw in de Zeeuwse provincie met ditmaal Middelburg én Veere in de schijnwerpers. Op 15 juli (Veere) en 16 juli (Middelburg) neemt het festival de bezoeker mee op een muzikale reis in en langs monumentale gebouwen, met bijzondere acts, hedendaagse muziek, verhalen en ontmoetingen op historische (onverwachte) locaties. PopMonument Veere/Middelburg wordt georganiseerd in samenwerking met poppodium De Spot en Erfgoed Zeeland.

Op vrijdag 15 juli treden Moss, Absynthe Minded, Jimmy Diamond, Dorian Dumont plays Aphex Twin, Fulco en Aafke Romeijn op in Veere.

Op zaterdag 16 juli komen MEROL, The Kik, CUT_ x Phasing Waves, Pitou, Douglas Firs, Bert Dockx, Smudged, Anna-Rose-Clayton, Lander & Adriaan, The Visual, INNERWOUD, Kenny Anders, Collective Loom en Corinne Heyrman naar Middelburg.

Kaartverkoop
De kaartverkoop is direct van start. Voor een dagticket Veere betaal je 26,50 euro en voor Middelburg 32,50 euro. Er zijn ook een beperkt aantal combitickets beschikbaar voor 55,00 euro.

De optredens in Middelburg vinden plaats op de volgende locaties: De Spot, de burgerzaal van het Stadhuis, CBK Zeeland aan de Balans, De Zeeuwse Concertzaal, Kloostergangen, Middelburgs Minitheater, Muziekschool Zeeland, Engelse Kerk, Zeeuws Archief, Theaterproductiehuis Zeeland, Oostkerk,  en Kaffee ’t Hof.

Speelschema Middelburg: