Popronde Pre-Party 2020

Popronde pre-party in De Spot! Covidproof en beretof! Tickets nu te koop viaย despotmiddelburg.nl/agenda/popronde-pre-party-2020.

Line Up:
Sexy Pigeon
Making overly happy songs in sad times.
Magic Tom & Yuri

Magic Tom & Yuri (ex-Orgaanklap) is het COOLSTE anarchistische goochelduo van dit moment! Hun absurdistische goochelshow had je dit jaar kunnen zien op o.a. Zwarte Cross, Paaspop en Madnes. Voor Popronde willen de goochelaars een uniek muziek programma opvoeren met hun allergrootste hits.

๐™ƒ๐™š๐™ฎ ๐™๐™š๐™–๐™ข

Een onwaarschijnlijke samenkomst van vier ervaren muzikanten, uit verschillende hoeken van de muziek-scene: van underground DIY bands die overal behalve op de maan getourd hebben, tot wat bekendere acts die op de radio te horen zijn geweest. Hey Team laat zien dat catchy deuntjes en vuig gitaarwerk nog altijd goed samen gaan.

——————————————————————————————
Popronde gaat toch op tour dit najaar! Van 12 september tot en met 28 november zijn er Poprondeshows in verschillende Poppodia in Nederland.
Wegens de maatregelen omtrent het coronavirus is de reguliere editie van het festival verplaatst naar begin 2021. In de poppodia is 1,5 meter afstand houden wel mogelijk, wat het een uitgelezen kans maakt om toch alle geselecteerde acts tenminste een keer op het podium te krijgen dit najaar!

Delen op

Wanneer

do, 12 nov

Hoe laat

20.00 - 22.30

Waar

De Spot Middelburg

Entree

5 euro

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg