Record Store Day in De Drvkkery met Alain Clark en Smelly Kitchen

Op zaterdag 23 april 2022 is het weer Record Store Day, de internationale feestdag van de muziekafdeling van de Drukkerij!

Op deze dag komen wereldwijd meer dan 3.000 artiesten en miljoenen muziekliefhebbers op één dag bij elkaar om de kunst van muziek in de onafhankelijke platenzaak te vieren. Ook in de Drukkerij verwelkomen ze twee toffe namen! Namelijk Alain Clark en Smelly Kitchen. Het belooft een middag vol soul te worden. Smelly Kitchen gaat tussen 13.00 en 15.00 uur verschillende sets spelen. Alain Clark gaat daarna om 15.30 uur een akoestische set doen in de winkel.

Daarnaast verschijnen op Record Store Day zeer exclusieve releases die alléén op die dag verkrijgbaar zijn. Honderden releases komen op Record Store Day in beperkte oplages uit. Nieuwe liedjes, remixes, gekleurd vinyl, nooit eerder uitgebrachte juweeltjes, stuk voor stuk zijn het bijzondere items. RSD is voor de meeste platenzaken inmiddels belangrijker dan kerst. De Drukkerij kan niet van tevoren zeggen welke exclusieve releases er beschikbaar zijn in de winkel, daarvoor moet de klant toch echt langs komen in de Drukkerij op zaterdag 23 april!