Repair Café Middelburg

Bijeenkomst Repair Café Middelburg in teken van klimaat

In de week van 31 oktober tot 6 november is het nationale klimaatweek. Hier willen wij als Repair Café Middelburg graag aan meewerken om mensen bewuster te maken over het klimaat. Wij doen dit in de vorm van reparatie kennis aan te bieden, zodat spullen niet onnodig worden weggegooid en het klimaat wordt gespaard. In Nederland wordt per jaar zo’n 20 kilo elektronische apparaten per persoon weggegooid. Dit is een verspilling van duurzame grondstoffen.

Bijvoorbeeld voor het maken van een smartphone zijn 100 verschillende grondstoffen nodig die bij het weggooien verloren gaan. Daarom is inleveren of laten repareren een betere optie voor het milieu. Dit is niet alleen voor deze smartphone, maar ook voor alle andere (elektrische) apparaten, zoals laptops, kleding, koffiemachines, stofzuigers, tablets, messen, fietsen, meubelen etc. Wij repareren tegen materiaal kostprijs, maar een donatie is altijd welkom! Alleen geen witgoed.

U kunt u bij ons terecht op onze bijeenkomst van zaterdag 5 november. U bent welkom om spullen te brengen van 10:00 tot 12:30 en op te halen tot 15:00 na telefonisch contact. Onze locatie is Bowling en Partycentrum “De Kruitmolen “ aan de Kruitmolenlaan 129 in Middelburg.