Repair Café Middelburg

De bijeenkomst van Repair Café Middelburg, van zaterdag vijf maart 2022, staat in het teken van tuingereedschap. Heeft u een heggenschaar of grasmaaier die problemen vertoond? Onze vrijwilligers helpen u graag! Natuurlijk repareren wij ook uw andere spullen, zoals Airfryers, koffiemachines, stofzuigers, ICT spullen, kleding, fiets of wat u kunt dragen. Alleen geen witgoed. Er zijn veel onderdelen op voorraad om zo snel mogelijk de reparatie uit te voeren. U bent ook weer welkom om bij onze reparateurs plaats te nemen en zo te helpen met uw eigen reparatie. Geen QR-code of mondkapje is nodig.

We zijn nog zoekende naar vrijwilligers om onze naai en ict-afdeling te versterken. Heb je affiniteit met repareren van kleding of ICT apparatuur? Enige voorkennis is wel een vereiste. Interesse? Neem dan contact op met Bert Huige via info@repaircafemiddelburg.nl of kom gezellig langs om kennis te maken met het Repair team.

Wilt u een reparatie alvast aanmelden dan kan dat via ons formulier op www.repaircafemiddelburg.nl, mail naar info@repaircafemiddelburg.nl of bel/app 06-23644823. U kunt natuurlijk ook langskomen op onze bijeenkomst van 10:00 tot 12:30 bij Bowling en Partycentrum “De Kruitmolen” aan de Kruitmolenlaan 129 in Middelburg. Wij nemen telefonisch contact met u op voor 15:00 om de reparatie op te halen of meer informatie te verschaffen. Wij vragen u dan ook met klem om tijdens de duur van de bijeenkomst telefonisch bereikbaar te blijven of aanwezig te zijn bij uw reparatie.