Repair Café Middelburg

De bijeenkomst van Repair Café Middelburg op zaterdag 19 maart 2022 staat in het teken van huishoudelijke apparaten.

U pakt bijvoorbeeld de broodbakmachine om zelf uw brood te bakken door de huidige broodprijzen, maar deze weigert dienst of uw mixer draait niet. Niet getreurd, onze vrijwilligers helpen u graag om deze weer aan de gang te helpen! Natuurlijk repareren wij ook uw andere spullen, zoals Airfryers, koffiemachines, stofzuigers, ICT spullen, kleding, fiets of wat u kunt dragen. Alleen geen witgoed. Er zijn veel onderdelen op voorraad om zo snel mogelijk de reparatie uit te voeren. U bent ook weer welkom om bij onze reparateurs plaats te nemen en zo te helpen met uw eigen reparatie.

Wezijn nog zoekende naar vrijwilligers om onze naai afdeling te versterken. Heeft u affiniteit met repareren van kleding en wilt u deze een tweede leven geven? Neem dan contact op met Bert Huige via info@repaircafemiddelburg.nl of kom gezellig langs om kennis te maken met het Repair team.

Wilt u een reparatie alvast aanmelden dan kan dat via ons formulier op www.repaircafemiddelburg.nl, mail naar info@repaircafemiddelburg.nl of bel/app 06-23644823. U kunt natuurlijk ook langskomen op onze bijeenkomst van 10:00 tot 12:30 bij Bowling en Partycentrum “De Kruitmolen” aan de Kruitmolenlaan 129 in Middelburg. Wij vragen u met klem om tijdens de duur van de bijeenkomst telefonisch bereikbaar te blijven of aanwezig te zijn bij uw reparatie.