Repair Café Middelburg

MIDDELBURG – Op zaterdag 27 augustus gaat Repair Café Middelburg weer van start met zijn reguliere bijeenkomsten.

Heb je een kapotte stofzuiger, koffiemachine, broek, jas, laptop, fiets of iets anders? Kom dan naar de bijeenkomst van Repair Café om dit door hun vakkundige reparatie vrijwilligers te laten nakijken. Zij zitten klaar om je te voorzien van informatie en de nodige hulp om uw spullen een tweede leven te geven. De gastvrouwen ontvangen en helpen je met het invullen van een aanmeldformulier. Daarna ben je welkom om plaats te nemen bij de aangewezen vrijwilliger om samen deze reparatie uit te voeren. Je kunt natuurlijk ook op een later tijdstip terug komen om de reparatie op te halen. Wel voor 15:00 uur.

Brengen van je reparatie kan van 10:00 tot 12:30 bij Bowling en Partycentrum “De Kruitmolen” aan de Kruitmolenlaan 129 in Middelburg. Repair Café brengt alleen materiaalkosten in rekening, maar een donatie is altijd welkom. Helaas repareren zij geen witgoed. Aanmelden kan ook via ons aanmeldformulier op www.repaircafemiddelburg.nl, e-mail info@repaircafemiddelburg.nl ,bel/app met 06-23644823, maar zo langskomen mag natuurlijk ook.

Ben je handig en repareer je spullen wel eens thuis? Dan is Repair Café op zoek naar jou! Er is altijd een plek voor mensen die willen helpen repareren. Of het nu mechanisch, elektrisch, kleding, ICT gerelateerd of mensen ontvangen is, je bent welkom. Enige kennis of ervaring is wel vereist. De vrijwilligers helpen je graag een weg te vinden binnen het team. Geïnteresseerd? Mail naar info@repaircafemiddelburg.nl en vraag een kennismakingsgesprek aan.