Repair Café Middelburg

Vintage apparaten ook welkom bij Repair Café Middelburg

Heeft u een oude bandrecorder, buizenradio, platenspeler, cassettedeck of andere vintage spullen? Ook hier kunnen we een reparatie aan doen. Wij doen ons best om deze in ere te herstellen en uw oude opnames, langspeelplaten, AM zender weer te laten klinken als voorheen. Natuurlijk bent u ook welkom met andere reparaties aan huishoudelijke apparaten, laptop, tablet, kleding, fietsen, eigenlijk alles wat u met twee handen kan dragen, behalve witgoed. Wij repareren tegen materiaalkostprijs, maar een donatie is altijd welkom.

Deze bijeenkomst is aanstaande zaterdag 8 oktober bij Bowling en Partycentrum “De Kruitmolen” aan de Kruitmolenlaan 129 in Middelburg. Inleveren van reparaties kan van 10:00 tot 12:30 en ophalen tot 15:00 na telefonisch contact van één van onze vrijwilligers.

Let op zaterdag 15 oktober is International Repair Day. Dit laten we niet zomaar voorbijgaan en houden dit in samenwerking met de Zeeuwse Milieufederatie en Milieucentraal. Op deze dag hebben wij diverse workshops van 10:00 tot 12:30, maar natuurlijk bent u ook welkom met de reguliere reparaties. Onze locatie is dan Jongerencentrum “2ND Base” (oude ROC gebouw) aan de Ravensteijnweg 1 in Middelburg. De bijeenkomst van zaterdag 22 oktober komt hierdoor te vervallen.