Repair Café Middelburg: aandacht voor computerproblemen

Wist u dat computerproblemen oplossen ook één van onze competenties is? Mocht u zitten met die vastgelopen laptop, smartphone die een eigen wil heeft, een tablet met opstartproblemen, vragen over apps of computer programma’s of een algemene computervraag? Hiermee kunnen wij u helpen, evenals reparaties aan kleding, elektrische of mechanische spullen, kleine meubelen, eigenlijk alles wat u kunt dragen, behalve witgoed.

Onze scharenslijper is deze keer ook weer van de partij. Hier kunt u terecht voor het slijpen van scharen, messen maar ook uw mes van de grasmaaier. Sinds de vorige bijeenkomst hebben wij versterking gekregen van een extra coupeuse, zodat we nu sneller en vakkundig uw kleding, tassen of stoffen speelgoed kunnen repareren. Onze gastvrouwen ontvangen u graag en helpen verder met de procedure van inschrijving.

U kunt vroegtijdig uw reparatie aanmelden via ons aanmeldformulier op www.repaircafemiddelburg.nl, e-mail info@repaircafemiddelburg.nl of bel/app 06-23644823.

Wij zijn open op zaterdag 28 mei om uw reparaties te brengen van 10:00 tot 12:30. Ophalen na telefonisch contact tot 15:00. U mag natuurlijk ook bij uw reparatie helpen! De locatie is Bowling en Partycentrum “De Kruitmolen” aan de Kruitmolenlaan 129 in Middelburg.