Repair Café Middelburg bij CitySeeds

De aankomende bijeenkomst van Stichting Repair Café Middelburg is op zaterdag 14 mei bij City Seeds aan de Meanderlaan 218 in Middelburg. Het weer is prachtig en nodigt uit om in de tuin te gaan werken Daarom ook weer deze keer speciale aandacht voor tuingereedschappen in het algemeen. Onze slijper is van de partij om uw heggenschaar, knip scharen, messen en dergelijke te slijpen.

Wist u dat wij ook uw kleine meubels, koffiemachines, stofzuiger, laptop, tablet, mechanische spullen, kleding en fietsen repareren? Alles wat u kunt dragen is welkom, behalve witgoed. Onze gastvrouwen ontvangen u graag en helpen u verder. U kunt de reparatie aanmelden via het formulier op www.repaircafemiddelburg.nl. Via telefoon/app of Facebook Messenger.

De openingstijden zijn van 10:00 tot 12:30 om spullen te brengen en op te halen na telefonisch contact tot 15:00. Let wel op dat u bij City Seeds de spullen brengt aan de Meanderlaan 218. Dit is onderdoor de gele ingang en dan aan de rechterkant in de tuin. Wij verwelkomen u graag!