Repair Café Middelburg juli 2022

Op zaterdag 9 juli is onze voorlaatste bijeenkomst tot de zomervakantie. U kunt langskomen om die spullen om mee te nemen op vakantie te laten repareren. Denk hierbij aan die zomerjurk, fiets, laptop, koffiemachine… Eigenlijk alles wat u kunt dragen, behalve witgoed. Onze vrijwillige reparateurs kijken of zij, eventueel samen met u, de meegebrachte spullen een tweede leven kunnen geven, zodat deze niet naar de milieustraat hoeven. Zo besparen we kostbare grondstoffen, produceren we minder afval en bespaart u geld voor een nieuwe.

Een hoop onderdelen hebben we in voorraad en kunnen u direct helpen. Zo niet dan kunnen wij dit voor u bestellen om de reparatie alsnog uit te voeren op een volgende bijeenkomst. Dit alles tegen materiaalkostprijs. Onze gastvrouwen helpen u graag om u verdere informatie te verschaffen en te begeleiden bij de inschrijving. Vooraf aanmelden is niet nodig, maar kunt u eventueel alvast doen via het aanmeldformulier op www.repaircafemiddelburg.nl of e-mail info@repaircafemiddelburg.nl.

U bent welkom van 10:00 tot 12:30 om spullen te brengen. Ophalen kan tot 15:00. Dit kan beiden bij Bowling en Partycentrum “De Kruitmolen “ aan de Kruitmolenlaan 129 in Middelburg.

Wij zijn nog op zoek naar reparateurs die handig zijn of hobbymatig bezig zijn met elektronica, mechanica of ICT apparatuur. Enige kennis van zaken is gewenst. Onze reparateurs verzorgen de benodigde begeleiding. Zit u thuis en denkt u kon ik maar een paar uurtjes weer met techniek bezig zijn en heeft tijd op zaterdag? Wacht niet langer en maakt kennis met Repair Café Middelburg en zijn vakkundige team vrijwilligers. Aanmelden kan via mail op info@repaircafemiddelburg.nl t.a.v. Bert Huige of bel met 06-23644823.