Repair Café Middelburg, paaseditie 2022

Wilt u met de Pasen met de familie gaan gourmetten of die mooie jurk aan, werkt deze niet meer of zit er een enorme scheur in! Niet getreurd, Repair Café Middelburg kan deze nog repareren voor u.

Wij houden zaterdag 2 April weer een bijeenkomst om uw meegebrachte reparaties weer te fixen. U bent natuurlijk ook weer welkom met kapotte fietsen, laptop, tablet, (huishoudelijke) apparaten, mechanische spullen of kleding. Dit alles tegen materiaalkosten. Geen witgoed en een donatie is altijd welkom. Gaat u voor circulariteit dan komt u naar Repair Café Middelburg met uw spullen!

Onze brengtijden zijn van 10:00 tot 12:30 en ophalen kan tot 15:00 na telefonisch contact of u blijft gezellig meekijken bij uw reparatie. Onze locatie is Bowling en Partycentrum “De Kruitmolen” aan de Kruitmolenlaan 129 in Middelburg.

We zijn nog zoekende naar een opslagruimte om onze spullen op te slaan zoals, een aanhangwagen met huif en diverse reserve onderdelen voor de reparaties. Heeft u nog een ruimte over ter grote van een garage in Middelburg, houden wij ons aanbevolen. Liefst tegen een lage huurprijs of gratis. U kunt hierover contact opnemen met Bert Huige, info@repaircafemiddelburg of 06-23644823.