Repair Café Middelburg: ZLDN 2050

Maak kennis of laat uw spullen repareren bij Repair Café Middelburg

Aanstaande zaterdag staat onze bijeenkomst in het teken van kleding. Leer van onze coupeuses om het repareren van kleding te kunnen doen en wat er voor nodig is. Ook geven zij tips over het upcyclen van kleding of informatie over de behandeling hiervan.

U bent natuurlijk ook weer welkom met uw andere reparaties aan onder andere, (keuken) apparaten, fietsen, laptop, tablet, speelgoed, eigenlijk alles wat u kunt dragen. Alleen doen wij geen witgoed. Er worden alleen materiaalkosten gerekend, maar een donatie is altijd welkom!

Op onze bijeenkomst bent u welkom van 10:00 tot 12:30 bij Bowling en Partycentrum “De Kruitmolen” aan de Kruitmolenlaan 129 in Middelburg. Ophalen kan na telefonisch contact tot 15:00.

Deze zaterdag staan we ook met een informatiestand op ZLND2050. Dit is een duurzaamheidsfestival aan het Siloplein in Middelburg. Hier staan wij om u te informeren over onze doelstellingen. Onder andere zijn hier workshops, diverse markten, foodtrucks en veel informatie te vinden bij de diverse stands. Meer informatie op www.ZLND2050.nl

Graag zien wij u op één van onze locaties deze zaterdag langskomen met uw reparatie of informatief gesprek. Wilt u ons steunen met uw expertise? Dat kan natuurlijk ook. Bent u handig is huis of daarbuiten en zoekt u een leuk en gezellig team om mee samen te werken? Stuur dan een mail naar info@repaircafemiddelburg.nl t.a.v. Bert Huige. Voor verdere informatie verwijzen wij u graag naar www.repaircafemiddelburg.nl