Repair Café Middelburg

Reguliere bijeenkomsten Repair Café Middelburg hervat

De zomervakantie zit er voor velen weer op en er zijn misschien ook wat spullen gesneuveld tijdens deze periode. Niet getreurd, de bijeenkomsten van Stichting Repair Café Middelburg gaan op zaterdag 21 augustus weer van start. U bent hier weer van harte welkom voor informatie of reparatie aan (huishoudelijke) apparaten, kleding, laptop, tablet en alles wat u kunt dragen. Wij doen geen witgoed. Dit alles tegen materiaalkostprijs en er wordt geen uurloon gerekend. Een donatie is natuurlijk altijd welkom!

Onze bijeenkomst wordt gehouden op zaterdag 21 augustus van 10:00 tot 15:00, reparaties brengen kan tot 13:00. Ook bent u welkom om tijdens de reparatie aan de tafel van onze reparateur plaats te nemen, mits dit mogelijk is in verband met het aantal bezoekers van deze ruimte. Onze locatie is Bowling en Partycentrum “De Kruitmolen” aan de Kruitmolenlaan 129 in Middelburg. Uiteraard gelden hier ook de Corona maatregelen die op dit moment van kracht zijn. Meer informatie op onze website www.repaircafemiddelburg.nl, Facebook pagina of 06-23644823.

Wij zoeken vrijwilligers

Wij zijn nog zoekende naar een aantal vrijwilligers die zich willen inzetten als reparateur. Het gaat hierbij om mensen die interesse hebben om ICT of kleine elektronica problemen op te lossen. Denk hierbij aan solderen van USB poorten, vervangen van (laptop) schermen of moederbord wisselen. Enige ervaring is vereist, materialen en gereedschappen hebben wij voor u. Heeft u interesse? Mail dan naar Bert Huige op info@repaircafemiddelburg.nl, bel/app met 06-23644823 of kom kijken op één van onze bijeenkomsten. Heeft u interesse in een ander vakgebied dat wij aanbieden? Neem gerust contact op.