Repaircafé Middelburg

Heeft u een reparatie die niet meer in behandeling wordt genomen  door een reparatiebedrijf, of te duur is om te repareren? De reparateurs van Stichting Repair Café Middelburg willen graag nog een poging ondernemen om te maken en misschien zijn uw dierbare spullen gerepareerd voor een klein bedrag. Wij repareren en geven informatie over huishoudelijke apparaten, kleding, laptops, tablets, fietsen en alles wat u kunt dragen, behalve witgoed. Er wordt alleen materiaalkosten gerekend, maar een donatie is altijd welkom!

Wij bedienen niet alleen de gemeente Middelburg, maar alle inwoners van Walcheren en daarbuiten zijn van harte welkom met hun reparaties. U kunt op onze bijeenkomst meer informatie krijgen over de Wonderfoon en kunt uw oude PTT telefoon hier inleveren die staat te verstoffen op zolder of garage, zodat wij deze kunnen ombouwen en een tweede leven geven als muziekjukebox voor dementerenden.

Onze reparateurs en gastvrouw/heer staan voor u klaar van 10:00 tot 14:00 bij Bowling en Partycentrum “De Kruitmolen” aan de Kruitmolenlaan 129 in Middelburg. Loopt u geheel vrijblijvend eens binnen!


Delen op

Wanneer

Hoe laat

10.00 - 14.00

Waar

Kruitmolenlaan 129 Middelburg

Entree

gratis

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg