Rock voor de Molukken 2021

Rock voor de Molukken 2021 wordt op vrijdag 5 november gehouden in De Spot in Middelburg. Let op: deuren open vanaf 18.30 uur, aanvang 19.00 uur i.v.m de nu geldende coronamaatregelen.

Geen rit, maar wel rock voor kinderen uit kansarme gezinnen op de Molukken. Benefiet met een prachtige line-up. Alle bands spelen belangeloos en ticketopbrengst gaat in zijn geheel naar de stichting.

ROLR 
Dé vuigste Classic Rock (cover)band van De Lage Landen!
ROLR is vuig, vet en bruut!
Classic Rock op z’n best met een energieke liveshow.
Zanger Kees Moerland is een persoonlijkheid op zich. Met zijn ruige strot pakt hij het hele publiek in! Verder bestaat de band uit nog eens vier doorgewinterde rockers: Renzo, Jan, Dennis en William. Zet deze jongens bij elkaar en het feest is gegarandeerd!
Op de klanken van o.a. AC/DC, Alice Cooper, Guns ’n Roses, Van Halen, Led Zeppelin, Wolfmother en ZZTOP gaan ze beestachtig tekeer!
Zang: Kees Moerland, Drums Renzo , Gitaar Dennis, Gitaar William en Bas gitaar Jan.

Vintage
Authentieke Rock-Classics zijn tijdloze nummers die bij de meesten “als Vinyl exemplaar” in de platenkast liggen, maar Vintage zal hierin verandering gaan brengen door The Old Skool Classics in een Energieke Live-Set te realiseren om The Good Old Times weer te gaan beleven. Frontman Wilfred (ex-Resolve) heeft tijdens de COVID periode zijn muzikale plannen werkelijkheid gemaakt door een heuse Power-trio te vormen. Dit Power-Trio heeft zowel in het Zeeuwsche als daarbuiten ruimschoots hun sporen verdiend. De Zeeuwse Oude-Rotten (Vintage) uit het vak die het Trio achter Wilfred  vormen zijn: Giovanni (Bass) & Leen (Guitars), en beiden (ex-leden van de Zeeuwse Soul Sensatie Earthquake Roody). Het Power-Trio wordt compleet gemaakt met Drummer Alvin (Massada/Dragonfly/Rudy de Queljoe & Various Artists). Vintage: de band die jou in een uur – terug in de tijd kan zetten met een Muzikale Twist waar je aan zal (blijven) terugdenken. Vintage: Wilfred Vreeke Lead Vocals Alvin Manuhuwa Drums Giovanni Patty Bass Leen Hanssens Guitar

Sixties Revolution
Liveshow, de naam zegt het al, speelt de hits uit de tijd van de nozems en de hippies. Het gaat hun om de beleving van de muziek. Tijdens hun show nemen ze het publiek mee in verbazing en daarna bewondering.
De muzikanten nemen jou mee op hun muzikale reis door de jaren zestig. Ze spelen de muziek eigenzinnig en vol overtuiging.
Zang en Philicorda orgel  Arjen, Gitaar Jules, Drums Rob en Bas Gitaar en zang Jan.

Friends
Deze band gaat al wat jaartjes mee, opgericht in 1991 door Ron en August en deze heren spelen nog steeds. De band heeft af en toe wel wat wissels mee gemaakt maar maakt nog steeds lekkere muziek uit de jaren 60,70,80 en als het moet natuurlijk ook de Molukse muziek (lagu lagu). De band bestaat tegenwoordig uit Zang: August Latumeten, Gitaar Ron Telussa, Bas Vanni Patty, Drums Wilfred Vreeke en onze nieuwe gitarist good old Eddy telepary die al heel wat mooi werk heeft gemaakt.

Tickets voorverkoop: € 10,-. Aan de kassa: € 12.50.Be