Sam & Julia

Tijdens Popronde Middelburg, op donderdag 8 november, speelt het Americana-duo Sam & Julia om 20.00 uur in de Drvkkery.

Popronde 2018: Sam & Julia

Sam & Julia maken eigentijdse, verhalende Americana-muziek. Sinds 2015 spelen ze samen. Als duo maakten ze vele meters. Zo stonden ze in de finale van de Grote Prijs, gingen ze mee op clubtour met Tangarine en speelden ze op Lowlands. Inmiddels spelen Sam & Julia met een ervaren band. Ze werken aan hun debuut-EP, die Tim Knol produceert. Hun eerste single daarvan komt in september uit.

Popronde 2018

Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. In 2018 strijkt Popronde neer in 41 steden: van Leeuwarden tot Middelburg, van Venlo tot Alkmaar en van Deventer tot Den Haag, geen stad is veilig! In elke stad treden op één avond circa 35 opkomende Nederlandse bands en artiesten op bij een twintigtal podia.

De deelnemende podia zijn cafes, galeries, theatertjes, platenzaken, kerken en clubs in het centrum van een stad. Eén avond in het jaar zijn zij de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten en is het centrum het festivalterrein. De Popronde is in elke stad gratis toegankelijk.

www.popronde.nl/steden/middelburg


Delen op

Wanneer

do, 8 nov

Hoe laat

20.00

Waar

Drvkkery Middelburg

Entree

gratis