Signeersessie en korte boekpresentatie Jeroen Windmeijer

Zaterdag 12 maart presenteert en signeert Jeroen Windmeijer om 10.30 uur zijn nieuwe historische thriller De stenen goden. De eerste exemplaren worden over overhandigd aan Anthoni Fierloos (boekhandel Het Paard van Troje) en onze eigen Monique Eskens. En dat heeft een bijzondere reden! De hoofdpersonen uit het boek zijn namelijk naar hen vernoemd, maar dan zijn de voor- en achternamen omgedraaid: Anthoni Eskens en Monique Fierloos.

Programma

Om 10.30 uur geeft Jeroen een korte presentatie over Paaseiland. Daarna vindt de overhandiging plaats en signeert Jeroen zijn boeken tot 12.00 uur.

’s Middag signeert Jeroen zijn boeken in Goes. Van 13.30 tot 14.30 in Het Paard van Troje en van 13.30 tot 16.00 uur in De Koperen Tuin.

Over De Stenen goden 

De Middelburgse antropologiestudent Anthoni Eskens doet op Paaseiland onderzoek naar de moai, de mysterieuze beelden die al eeuwenlang tot de verbeelding spreken. Al snel ontdekt hij dat er op het eiland een felle, onderhuidse strijd woedt over de oorsprong van de moai. Als er mensen beginnen te verdwijnen, lijkt het erop dat sommigen het niet bij discussiëren laten…
In Middelburg treft Monique Fierloos, conservator van het Zeeuws Museum, voorbereidingen voor een grote tentoonstelling over ontdekkingsreiziger Jacob Roggeveen en Paaseiland. Een Paaseilandse beeldhouwer is uitgenodigd om voor het museum een beeld te maken, maar een in een nabijgelegen dorp gevonden moai zet de verhoudingen op scherp. En dan valt de eerste dode…